🎉 Spar 10% på din første behandling

Kontakt

Send os en besked

Benyt nedenstående kontaktformular for at sendes os en besked. Vi svarer på din henvendelse i løbet af 1-2 hverdage.

  Har du behov for at booke eller aflyse en tid? Benyt venligst vores online booking.

  Ofte stillede spørgsmål

  Du har nemt mulighed for at aflyse din tid. Det kan du gøre gennem vores online booking portal døgnet rundt eller telefonisk i salonens åbningstider. Afbud af din tid skal ske senest 24 timer før din behandling, ellers bliver du pålagt et udeblivelsesgebyr.

  Er du akut ramt af sygdom eller andet alvorligt, har vi forståelse for det, og du er undtaget denne regel. Om muligt bedes du venligst gøre os opmærksomme på dette i så god tid som muligt.

  I tilfælde af du udebliver fra din tid, opkræver vi et gebyr på 20% af den samlede pris på de bookede behandlinger, som vi sender på en faktura med 14-dages betalingsbetingelser.

  Vi ser helst ikke, at dette skal ske, men vi er nødt til det, da det er dyrt for os at holde stolene tomme. Vi håber på din forståelse.

  Husk, du frit kan aflyse din tid gennem vores booking portal senest 24 timer inden din behandling. Er du akut ramt af sygdom eller andet alvorligt, bedes du straks henvende dig til os hvis muligt.

  Sommetider kan vores åbningstider variere i helligdagene, hvorfor du venligst bedes tjekke vores online booking portal for en ledig tid.

  Ved nogle behandlinger bedes du vælge din hårlængde, da det har betydning for behandlingstiden. Denne guide er blot vejledende, og den endelige beslutning vil blive taget af vores erfarne frisører.

  • Kort hår: fra hage og opefter
  • Mellem-langt hår: omkring skulder langt
  • Langt hår: fra skulder og nedefter

  Har du ikke fået svar på dit spørgsmål? Kontakt os venligst.

  Her ligger salonen

  Hov, vent!
  Vidste du?
  +25 års erfaring i branchen
  Jævnligt på frisørkurser
  Friskbrygget kaffe og kage
  Behandler altid med Morroccanoil
  Book tid nu
  Image link

  🎉 SPAR 10%

  På din første behandling ved at tilmelde dig nyhedsbrevet