Kontakt

Send os en besked

Benyt nedenstående kontaktformular for at sendes os en besked. Vi svarer på din henvendelse i løbet af 1-2 hverdage.

  Har du behov for at bestille eller aflyse en tid? Benyt venligst vores online booking.

  Ofte stillede spørgsmål

  Du kan nemt aflyse din tid ved at benytte vores online booking portal, der er tilgængelig døgnet rundt, eller ved at ringe til os på +45 45 87 54 25 i salonens åbningstider. Vi beder om, at aflysninger sker senest 24 timer før din planlagte behandling for at undgå et udeblivelsesgebyr.

  Vi forstår, at der kan opstå akutte situationer som sygdom eller andre alvorlige omstændigheder, og du er undtaget fra denne regel i sådanne tilfælde. Du bedes om muligt gøre os opmærksomme på dette i så god tid som muligt.

  Ved udeblivelse fra din aftale vil der blive pålagt et gebyr svarende til 20% af den samlede pris for de reserverede behandlinger. Dette gebyr faktureres med en betalingsfrist på 14 dage.

  Vi ønsker naturligvis ikke, at det kommer så vidt, da det er omkostningsfuldt for os at have stolene tomme. Vi håber på din forståelse i dette henseende.

  Husk, du frit kan benytte vores booking portal til at aflyse din tid senest 24 timer før din planlagte behandling. I tilfælde af akut sygdom eller andre alvorlige omstændigheder, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

  I helligdagene kan vores åbningstider variere, så vi beder dig venligst om at tjekke vores online booking portal for at finde tilgængelige tider.

  Ved visse behandlinger beder vi dig om at vælge din hårlængde, da dette kan påvirke behandlingstiden. Vær opmærksom på, at denne guide kun er vejledende, og den endelige beslutning vil blive truffet af os.

  Kort hår: fra hage og opefter

  Mellem-langt hår: omkring skulder langt

  Langt hår: fra skulder og nedefter

  Har du ikke fået svar på dit spørgsmål? Kontakt os venligst.

  Her i Lyngby ligger frisørsalonen

  Bestil tid online i dag

  Gør som mange andre glade og tilfredse kunder.
  • Avatar Nini Østerby Petersen ★★★★★ for 2 måneder siden
   Fra jeg trådte ind af døren følte jeg mig velkommen, der var tid til snak om frisure, behagelig oplevelse, jeg har booket tid igen … læs mere
  • Avatar Jesper Jansen ★★★★★ for 3 måneder siden
   Bliver altid mødt med et smil og god kundeservice, efterfulgt af en altid super klipning, så kan varmt anbefale Dorthe 🙂
  • Avatar Regitze Siggaard ★★★★★ for 5 måneder siden
   Dorthe er super dygtig til at omsætte mine ønsker til en kæk frisure som jeg havde ønsket - og samtidig er hun jo super behagelig og … læs mere omhyggelig, så derfor får hun naturligvis 5 stjerner
  • Avatar Birgit Hallgren ★★★★★ for 7 måneder siden
   Det er altid en god oplevelse at blive klippet hos Dorthe. Med sine mange års erfaring er hun en usædvanlig dygtig frisør. Jeg er en … læs mere vanskelig kunde med kort hår og bestemte idéer til hvordan jeg vil klippes. Med sine ferme hænder og venlige lyttende væsen har Dorthe hver gang formået at skabe de frisurer jeg har ønsket. Og så er det også megahyggeligt! Jeg anbefaler Dorthe på det varmeste!

  Leder du efter priser?

  Se priser på klipninger, hårfarve, balayage, permanenter mv.
  Image link

  Hov, vent!

  Vidste du?
  +25 års erfaring i frisørfaget
  Jævnligt på frisørkurser
  Friskbrygget kaffe og kage
  Morroccanoil ved alle behandlinger
  Bestil tid nu