Inspiration

Bliv inspireret til din næste frisure

Frisurer handler om mere end bare hår; de udtrykker ændringer i udseendet over tid. Nye trends opstår, mens gamle stilarter genvinder popularitet. Det er ikke ualmindeligt at føle, at ens frisure kan virke kedelig og trist, og ønsket om fornyelse opstår. Men hvad er det præcise pust, som håret og frisuren mangler?

Besøg vores Instagram-side for inspiration til både kort og langt hår såvel som til tyndt og tykt hår, få gode råd og hold dig opdateret om de seneste trends inden for hårmode. Vi er her for at hjælpe dig med at opdage den friske forandring, som vil løfte din frisure og give den nyt liv.

Følg med på Instagram
Bestil tid online i dag
Gør som mange andre glade og tilfredse kunder.
 • Avatar Susanne Beck ★★★★ i løbet af den seneste uge
  En vellykket “simpel” behandling (vipper/bryn) og en god snak vedr. muligheder og inspiration🌼 Meget imødekommende med respekt for … læs mere det jeg kom med - så der er booket ny tid🍀
 • Avatar Naja Svane Høfler-Simonsen ★★★★★ for 2 måneder siden
  Dorthe er super kompetent og rar. Fra jeg trådte ind af døren, følte jeg mig velkommen. Der var massere af tid og ro. Jeg kommer helt … læs mere sikkert igen.
 • Avatar Virpi Kröger ★★★★★ for én måned siden
  Dorthe er super god med hårfarver. Det er altid en fornøjelse at være kunde hos hende.
 • Avatar Vladimir Gluhovic ★★★★★ for én måned siden
  Jeg blev klippet af Dorthe, og det var en stor fornøjelse. Jeg følte at jeg er i så gode og trygge hænder, både fagligt og menneskeligt. … læs mere Varme anbefalinger herfra!
  Sanja
Leder du efter priser?
Se priser på klipninger, hårfarve, balayage, permanenter mv.
Image link

Hov, vent!

Vidste du?
+25 års erfaring i frisørfaget
Jævnligt på frisørkurser
Friskbrygget kaffe og kage
Morroccanoil ved alle behandlinger
Bestil tid nu